Over ons

Over ons

Over Fresh

Welkom bij Kapsalon Fresh, uw deskundige bestemming voor traditionele Turkse kapperservaringen in Bussum en omgeving. Wat begon als een jongensdroom in een kleine zaak, is uitgegroeid tot een team van deskundige kappers waar de kunst van het Turkse kappersvak met trots wordt beoefend en doorgegeven.

Vanaf mijn twaalfde jaar, toen ik begon met het vegen van vloeren en het serveren van koffie in de kapperszaak van een familielid, wist ik dat dit mijn roeping was. Deze passie leidde tot een professionele opleiding aan het ROC, gevolgd door jaren van waardevolle ervaring in verschillende salons, voordat ik op 25-jarige leeftijd mijn eigen zaak opende. Nu, jaren later, hebben wij meerdere filialen waar ons toegewijde team dezelfde passie voor het vak deelt.

Over ons

Meer dan knippen

Bij Kapsalon Fresh bieden wij meer dan alleen een knipbeurt. Onze klanten komen voor een complete verzorging, waarbij traditionele methodes zoals het branden van ongewenste haartjes bij de oren, het verwijderen van neus- en wangharen, en het bijwerken van wenkbrauwen centraal staan. Wij geloven in een volledige ervaring, inclusief het scheren met een open scheermes en het voorbereiden van de huid met een warme handdoek, gevolgd door schuimende scheercrème voor een gladder resultaat.

Naast deze diensten bieden we een scala aan aftershaves aan, zodat onze klanten niet alleen verzorgd, maar ook fris de salon verlaten. Onze deuren staan altijd open voor zowel bestaande als nieuwe klanten, en een afspraak maken is niet nodig. Kom langs en geniet van een kopje koffie terwijl wij zorgen voor uw comfort en uitstraling.

Bij Kapsalon Fresh zijn we trots op onze groei en de kwaliteit van onze diensten. We heten u van harte welkom in een van onze salons om zelf de unieke Turkse kapperservaring te beleven.