tarieven

Onze behandelingen

Knippen heren

€30,-

Misken nooit het belang van een goed geknipt kapsel. Of je nu kort, lang, steil of krullend haar hebt, de expert staat klaar om samen met jou het kapsel te creëren dat het beste bij je past. Met behulp van verschillende technieken zoals knippen, tondeuse en contouren wordt zo de ideale look voor jou gevormd.

Haren knippen & Baard trimmen Combi

€45,-

Een complete en nauwkeurige behandeling waarbij je haar wordt geknipt in de gewenste stijl. Het wordt gedroogd en in model gebracht met hoogwaardige producten. Je baard wordt naar jouw voorkeur bijgewerkt en in vorm gebracht met schaar en tondeuse. Na een voorbehandeling met een pre-shave of olie, krijgt de baard zijn strakke contouren dankzij een authentiek open scheermes. Tot slot wordt je baard verzorgd met baardbalsem, wax, crème of olie voor een perfecte afwerking.

Baard Trimmen & Nat Scheren

€20,-

Je baard wordt nauwkeurig bijgeknipt en in vorm gebracht met schaar en tondeuse, geheel volgens jouw wensen. Na een pre-shave of olie en een ontspannende warme handdoek, krijgt de baard scherpe contouren dankzij een authentiek open scheermes. Vervolgens wordt je baard verzorgd met baardbalsem, wax, crème of olie. 

Tondeuse coupe

€23,-

Haar Scheren & Baard trimmen Combi

€45,-

Knippen kinderen t/m 15 jaar

€25,-